zaterdag 20 juni 2015

Dienstverlening aan de gemeenschapOver dit onderwerp kwam ik afgelopen week een filmpje tegen op Facebook.
Dienstverlening aan de gemeenschap. Om te beginnen in het eigen gezin. De afgelopen week heb ik een rits gezet in een broek van Elise.
Verstelwerk komt ook steeds weer terug. Na het wassen en strijken komen er soms stukken naar boven waar een naad los is, gewoon versleten of door intensief gebruik telkens opnieuw kapotgegaan, maar nog wel draag- en bruikbaar. Riemlussen van een broek die gekocht is bij Primark. Deze houden het niet lang. Met een zigzagsteek en sterk garen zitten ze weer goed vast. Zo, dat de broek nog een poosje meegaat.
Mocht jij verstelwerk hebben liggen en vanwege omstandigheden er niet aan toekomen? Je mag het komen brengen, dan neem ik het wel van je over.
Ook ben ik begonnen met het uittekenen van een top. Het betreft een recht model. En niet zo ingewikkeld. Ook dan is het van belang om precies en rustig te werk te gaan (zoals altijd).
‘Niets is zo leuk als het maken van je eigen kleding.’ Een uitspraak van een naailerares van de ondernemersschool in BelgiĆ« (Antwerpen). 
Onthoud dat goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten